Wij maken bestaande onderwijsgebouwen optimaal energieneutraal!

Wij onderzoeken, adviseren en begeleiden het verduurzamen van bestaande onderwijsgebouwen. Dat doen wij niet alleen, dat doen wij samen met jou. Wij maken het verduurzamen van bestaande onderwijsgebouwen eenvoudig!

Uw bedrijfspand of woning verduurzamen?

Voor uw situatie?

Arec 2 green werkt onder meer voor de (semi) overheid en sport. Weten wat wij voor uw markt kunnen betekenen?

Projecten

Bekijk een overzicht van overzicht van projecten waarbij wij betrokken zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op professionele wijze ondersteunen wij een opdrachtgever bij het vormgeven van haar huisvestingsbeleid, middels plannen voor renovatie, verduurzaming, energiebesparing en verantwoord onderhoud.

Over Arec 2 green

Wij zijn een alliantie van samenwerkende ingenieursbureaus met grote expertise op het gebied van het renoveren, verduurzamen, energetisch verbeteren en onderhouden van gebouwen. De ingenieurs van Arec (actief sinds 1985) geven een betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Meer dan verduurzaming

Arec 2 Green is een alliantie van samenwerkende ingenieursbureaus met grote expertise op het gebied van realiseren, verduurzamen, energetisch verbeteren en onderhouden van gebouwen. Met meer dan 35 jaar ervaring staat Arec Vastgoedingenieurs en Arec Bouwingenieurs voor u klaar. Neem een kijkje op de website van Arec Vastgoedingenieurs en Arec Bouwingenieurs.

    Meer weten?

    Laat uw gegevens achter of neem direct contact op via 013 - 534 8344.